A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 3

16 juni Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Astrid den Haan en Gerrit Peele exposeren van 11 juni t/m 16 juni.

Astrid den Haan is Free Spirit, allround en autodidact fotograaf. In haar werk, een combinatie van straatfotografie en macrofotografie, toont ze de schoonheid van de ‘verborgen kant’, het onvolmaakte: puur, observerend en eerlijk. Ook de kracht en het verval van de natuur fascineert haar, evenals de groeiende afstand van onszelf tot de natuur.    

De beeldhouwwerken van Gerrit Peele ontstaan vaak vanuit een strak omlijnd ontwerp dat hij van tevoren heeft uitgedacht. Zijn door de jaren heen opgebouwde technische vaardigheden komen hierbij goed tot zijn recht. Ideeën en inspiratie vindt hij in meetkundige figuren, maar ook in de natuur. Gerrit geeft cursussen volgens de eeuwenoude beeldhouwers/steenhouwers traditie.        

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland