A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerkunst week 2

9 juni Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Gert Oudenes en Margreet Roorda exposeren van 3 t/m 9 juni.

Gert Oudenes
Gert vindt in de natuur met al zijn veranderende vormen, structuren, kleuren en licht zijn grootste bron van inspiratie. De ruimte om ons heen in al zijn grootsheid en intimiteit. Onverwachte abstracties in weerspiegelingen in het water. Hij maakt schilderijen, tekeningen, foto’s en fotobewerkingen die zich bewegen tussen figuratie en abstractie.

 

 

 

 

Margreet Roorda
Zij heeft, na een loopbaan als lerares beeldende vormen, via een ambachtelijke opleiding keramische technieken haar passie gevonden in de klei. Textuur speelt een belangrijke rol in haar schalen en beelden, waarbij ze gebruik maakt van allerlei materialen uit de natuur. Ook druktechnieken als linoleumsnede en etsen zul je in haar keramiek tegenkomen.

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 55688479
Bekijk de site van Locatie