A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 13

21 augustus Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend. John Wassenaar en Annemiek van Brakel sluiten de rij van 20 t/m 25 augustus.


John Wassenaar’s
werk wordt gezien als het product van een realist, hyperrealist, surrealist of magisch realist. Een raadselachtige weergave van wat de schilder getroffen heeft. Stillevens, dieren, mensen, 3D trompe l’oeil: hij voert de toeschouwer mee in zijn belevingswereld. Het spel van licht en schaduw, spiegelen en reflecteren geeft hij op boeiende wijze weer.

Wat Annemiek van Brakel tegenkomt op haar weg slaat ze op in haar hoofd; haar gedachten en verhalen worden omgezet in een beeld. Ze zoekt de materialen om het in een vorm te gieten, die tijdens het creëren nog kan veranderen. Mijn werk geeft geen (ver)oordeel, maar een waarneming van wat ik heb meegemaakt.

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps