A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 11

9 augustus Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Arthur Koopmans en Nelly Geluk- Noorlander exposeren van 6 t/m 11 augustus


Arthur Koopmans
, autodidact, schildert in aquarel op het raakvlak van realisme en impressionisme. Geïnspireerd door o.a. grachten van Amsterdam en Utrecht zoekt hij naar momenten dat licht, kleur en schaduwen samen komen op een sublieme manier. De transparantie van aquarel maakt het ideaal om de sfeer en kwaliteit van het licht te vangen.

 

 

 

 

 

 

 

Nelly Geluk- Noorlander heeft veel geschilderd en met klei gewerkt. Nu verwerkt ze in haar objecten ook aluminium, tuinslang of giethars.
Eén van haar kunstwerken stond in 2016 op een picknicktafel bij de Coenecoopbrug: in hars gegoten afval wat zij onderweg naar haar atelier opraapte en terugplaatste op de tafel. Haar grote liefde blijft keramiek.

Gegevens

Datum:
9 augustus
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps