A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 10

3 augustus Tijd: 10:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Sonja van Capel- van Kessel en Joke van der Wiel exposeren van 30 juli t/m 4 augustus

 

Voor Sonja van Capel- van Kessel is textielkunst een passie, de natuur haar inspiratie. De basis is vaak een zelf geverfde lap stof, soms voorzien van een zeefdruk of mono print. Oud linnen, damast e.d. zijn favorieten. Zij bewerkt ze met materialen als organza, geverfd kant en eco prints. Felle kleuren en pasteltinten wisselen elkaar af.

 

 

 

 

Joke van der Wiel begon met cursussen beeldhouwen en edelsmeden, waarna zij wilde toeleggen op het werken met metaal. Joke verwerkt wat zij vindt tijdens het strandjutten met metaal en kunststof in haar 3D objecten. Ook experimenteert zij graag met gedroogd plantaardig materiaal, wat zij ook verwerkt in haar kunstwerken.

Gegevens

Datum:
3 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps