A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Moestuinieren voor beginners

15 mei Tijd: 14:30 - 17:00

Verzorgd door Dorpsmoestuin Nieuwkoop

Ben je benieuwd of moestuinieren iets voor jou is? Kom naar deze beginnersworkshop bij de Dorpsmoestuin Nieuwkoop! Leer de basis van het telen van groenten en kruiden en ervaar de moestuin in de praktijk.

Een eigen moestuin? Zo begin je er eenvoudig aan!

Denk jij al een poosje: ik wil mijn eigen groentes verbouwen, maar het komt er maar niet van….? Drie jaar geleden begon de Dorpsmoestuin in Nieuwkoop en sindsdien hebben ze er zoveel plezier in dat ze graag ervaringen delen in deze startersworkshop. Hoe kun je eenvoudig beginnen, bijvoorbeeld in je eigen tuin of op je balkon met bakken en potten? Je leert over het belang van een goede bodem, met welke groentes en kruiden je heel eenvoudig en low-budget kunt starten, hoe je een plannetje maakt voor het seizoen, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe bijzonder het is te genieten van je eigen oogst.

Laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan of mee te komen werken op de Dorpsmoestuin. Dat kan natuurlijk ook altijd!

Dorpsmoestuin Nieuwkoop

Dorpsmoestuin Nieuwkoop is een gemeenschappelijke moestuin waar men samen met een groep vrijwilligers op een natuurlijke manier groenten, fruit, bloemen en kruiden telen. Het doel is een laagdrempelige, inspirerende en verbindende ontmoetingsplek zijn voor jong en oud. Lekker met de handen in de aarde werken, maar ook ontspannen en ontmoeten. Kom gerust een kijkje nemen in de tuin.

Organisator

Bibliotheek Rijn en Venen
Telefoon
+31 (0)172475771
E-mail
info@bibliotheekrijnenvenen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Rijn en Venen Nieuwkoop
De Verbinding 8
Nieuwkoop, 2421 EX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)172475771
Bekijk de site van Locatie