A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaartocht IVN Natuureducatie

21 april Tijd: 10:00 - 12:30

€10,00

Liefhebbers van al het moois dat de Nieuwkoopse plassen te bieden heeft, kunnen aanstaande zondag, 21 april, hun hart ophalen als zij met het IVN mee gaan reigers kijken. De fluisterboten vertrekken om 10.00 uur vanaf Lake Inn aan het Zuideinde 29 te Nieuwkoop, de tocht duurt tweeënhalf uur.

In de Nieuwkoopse plassen bevindt zich een aantal reigerkolonies. In het zuiden twee waar de blauwe reiger broedt en één waar men de purperreiger zal aantreffen. Tijden de vaartocht van aanstaande zondag zullen de blauwe reigers ongetwijfeld hun jongen tonen. De allereerste purperreigers zullen naar verwachting ook al te zien zijn, al dan niet met partner bezig met het verzamelen van nestmateriaal. Mogelijk spotten de deelnemers ook een enkele ijsvogel of de bruine kiekendief.

Bij een minimum aantal aanmeldingen van zes personen gaat de tocht door, om teleurstelling te voorkomen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via vogelwerkgroep@ivn-nieuwkoop onder vermelding van naam, aantal deelnemers, woonplaats en telefoonnummer. De kosten bedragen € 10,00 per persoon.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€10,00

Organisator

IVN
E-mail
mailto:vogelwerkgroep@ivn-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lake Inn
Zuideinde 29
Nieuwkoop, 2421 AA Nederland
+ Google Maps