A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ronde van Nieuwveen

27 juni Tijd: 18:00 - 22:00

De Ronde van Nieuwveen, de Halve Marathon van Nieuwkoop en de 7-loop Zevenhoven vormen tezamen Het Gemeente Nieuwkoop Circuit. Eerstgenoemde is de nieuwste hardloopwedstrijd binnen de gemeente Nieuwkoop en bestaat uit een parcours door en rondom Nieuwveen. De eerste editie wordt gehouden op donderdag 27 juni.

Bewegen is voor iedereen belangrijk: daarom zal de jeugd niet ontbreken. Voor de kinderen zijn er drie afstanden in leeftijdscategorieën t/m 13 jaar. Zij lopen een kleine ronde van 400, 800 of 1700 meter.
Deelname is gratis maar voor een goede gang van zaken is vooraf aanmelden aan te raden. Dit kan via www.derondevannieuwveen.nl

Nieuwveen kent relatief veel inwoners die niet op zichzelf wonen maar begeleid op landgoed Ursula of in één van de andere woonvormen die het dorp rijk is. Voor hen is er een G-Loop: een hardloopwedstrijd waaraan zij, eventueel samen met een persoonlijk begeleider, gratis kunnen deelnemen.

Atleten van 14 jaar of ouder kunnen zich inschrijven voor de 5, 10 of 15 kilometer. Deze afstanden voeren de lopers over een parcours door en om Nieuwveen.
Kosten voor deelname bedragen € 7,00 euro bij voorinschrijving en € 8,00 euro op de wedstrijdavond.

Let op: voor deelnemers aan het Gemeente Nieuwkoop Circuit is vooraf inschrijven verplicht. Ga hiervoor naar de website www.derondevannieuwveen.nl

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
18:00 - 22:00
Site:
https://derondevannieuwveen.nl/

Organisator

DerondevanNieuwveen
E-mail
info@derondevannieuwveen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Voetbalvelden Nieuwveen
W.P. Speelmanweg 1
Nieuwveen, 2441 CA Nederland
+ Google Maps