A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Repair- en Digicafé Nieuwkoop

21 oktober Tijd: 14:00 - 16:00

In een Repair Café gaat het om repareren. Door jezelf of samen met iemand die daar veel kennis in heeft. Repareren voorkomt het weggooien van spullen en hiermee de groeiende afvalberg. Het Repair Café is gratis te bezoeken om jóuw kapotte spullen te laten maken.

In het Repair Café Nieuwkoop zijn namelijk deskundige vrijwilligers aanwezig die kleding of huishoudelijke apparaten kunnen maken. De vrijwilligers hebben gereedschap om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. Samen met de vrijwilliger gaan ze aan de slag.

Wie niets heeft om te repareren, kan altijd een kop koffie of thee nemen. Of je gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Tegelijkertijd met het Repair Café is er ook het Digicafé. In het Digicafé kun je terecht met allerlei vragen over laptops, e-readers, tablets en onder meer mobiele telefoons. Ook hier is een deskundige vrijwilliger van het Gilde aanwezig.

Wilt u contact opnemen met Repair- en Digicafé Nieuwkoop, dan kan dat via repaircafe@gildenieuwkoop.nl of met de coördinator Repair Café / Digicafé via corrie.korbee@gildenieuwkoop.nl.

Gegevens

Datum:
21 oktober
Tijd:
14:00 - 16:00

Organisator

Stichting Gildenieuwkoop
E-mail
repaircafe@gildenieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Rijn en Venen Nieuwkoop
De Verbinding 8
Nieuwkoop, 2421 EX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)172475771
Bekijk de site van Locatie