A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Musical Kaïn in de Aarkerk

8 juni Tijd: 14:00

Zie info

Een groep van ruim twintig personen, jong en oud, repeteert voor een nieuwe musical in de Aarkerk: ‘Kaïn – Zwerver in de Oerverhalen’. Het resultaat van hun harde werken laten zij vrijdag 7 en zaterdag 8 juni zien.

In de musical zwerft Kaïn langs en door bekende verhalen uit het oude testament: de schepping, Adam en Eva, de toren van Babel en de ark van Noach. Ook al zijn de verhalen oer-oud, ze zijn nog altijd van betekenis. De mensen van nu zijn te vergelijken met de mensen van toen. De vraagstukken van nu zijn te vergelijken met die van het begin van de tijd. Net als de karakters uit deze verhalen maakt iedereen onhandige blunders als het gaat om verantwoordelijkheid nemen. Het is eigen belang versus ieders belang.

Knallend begin De musical begint met een knal. De toren van Babel stort in. Kaïn staat letterlijk op uit de puinhopen. Een symbool voor de puinhopen van zijn eigen leven. Sinds zijn broer Abel dood is, zwerft Kaïn. Niet in staat om zichzelf onder ogen te komen. De musical is geen kant-en-klaar verhaal. Het laat chaos zien, een warboel, een spraakverwarring. Het is een zoektocht, een zwerftocht langs goed en kwaad.

Kaarten

De musical is vrijdag 7 juni (20:00 uur) en zaterdag 8 juni (14:00 en 20:00 uur) te zien in de Aarkerk aan de Oostkanaalkade in Ter Aar. De musical is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Kaartjes kosten € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Bestellen kan via musical@aarkerk.nl, bij Greetje Griffioen via 0172 605 196 en bij Gep Bogerd via 06 23 95 35 00.

We zien je graag 7 of 8 juni in De Aarkerk voor ‘Kaïn – Zwerver in de Oerverhalen’.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
14:00
Kosten:
Zie info

Locatie

Aarkerk
Oostkanaalkade 2
Ter Aar, 2461 GA Nederland
+ Google Maps