A G E N D A

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Mandarin Sushi Workshop

Mandarin Sushi Workshop

28 september Tijd: 14:00

Ben jij gek op sushi en wil je graag leren hoe je deze heerlijke Japanse lekkernijen zelf kunt maken? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik kan niet wachten om met jou de geheimen van het maken van heerlijke sushi te delen tijdens mijn gezellige en informatie sushi workshop!

Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder sushi hebt gemaakt. Deze workshop is speciaal ontworpen voor iedereen. Van het koken van de perfecte sushi rijst tot het rollen van je eerste sushi, ik begeleid je stap voor stap door het hele proces. Voor je het weet, maak jij de lekkerste sushi en ben je een echte sushi-pro!

Het wordt een geweldige ervaring vol lachen, leren en smullen. Reserveer snel je plekje, want ze vliegen als sushirolletjes de deur uit!

En het beste van deze sushi workshop? Je hoeft geen speciale ingrediënten of tools te kopen. Ik zorg voor alle benodigdheden, inclusief een topkwaliteit bamboematje. Na de workshop krijg je alle recepten en instructies mee naar huis, zodat je jouw sushi-skills verder kunt ontwikkelen.

Maar dat is niet alles. Na afloop van de workshop gaan we gezellig samen de gemaakte sushi opeten. En wees gerust…. je hoeft niet af te wassen na de workshop, maar je kunt dan lekker ontspannen en genieten van jouw heerlijke zelfgemaakte sushi 🥳🌟

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu snel in voor mijn Sushi Workshop en wordt een echte sushi-chef! Let’s get ready to roll!

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
14:00 - 17:00
Serie:
Site:
https://www.mandarin-nieuwkoop.nl/evenementen/

Organisator

School of Sushi
Telefoon
+31 (0)6 12 91 44 99
E-mail
rik@schoolofsushi.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mandarin Fusion & Lounge
Dorpsstraat 117
Nieuwkoop, 2421 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0172-574218
Bekijk de site van Locatie