A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstroute Nieuwkoop

19 mei Tijd: 11:00 - 17:00

De Nieuwkoopse Kunstroute staat aan de vooravond van haar twintigste editie. Ter gelegenheid van dit vierde lustrum wordt in het bijzonder de jeugd bij dit evenement betrokken. Tijdens de overzichtstentoonstelling die gedurende de pinksterdagen te zien is in Theater Kaleidoskoop, zijn van maar liefst vijf Nieuwkoopse (basis)scholen werken te bewonderen.

Met 54 deelnemers op 24 locaties is er met Pinksteren veel te genieten in ‘groot’ Nieuwkoop: schilderijen, keramiek, houtbewerking, beeldhouwen , airbrush, objecten van textielverharder plus alles wat niet genoemd is. De ateliers zijn zoals gewoonlijk vrij toegankelijk.

Een afvaardiging van het bestuur van de Kunstroute is op vrijdag 19 april te gast bij Radio Aalsmeer waarJennie Piet, presentatrice van het programma That’s Life hen tussen 20.00 en 21.00 uur het hemd van het lijf zal vragen.

Tijdens de officiële opening voor de deelnemers, op vrijdag 17 mei, zal het voltallige eerste bestuur van de Stichting Kunstroute Nieuwkoop acte de présence geven: een ontmoeting van oude bekenden.

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
11:00 - 17:00

Organisator

Stichting Kunstroute Nieuwkoop
Telefoon
0172 - 571934
E-mail
rietvanveeren@hetnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

24 locaties
Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie