A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feest op het plein

11 mei Tijd: 10:00 - 16:00

Op zaterdag 11 mei, de dag vóór Moederdag, wordt het Albrechtshof in Zevenhoven omgetoverd tot feestlocatie. Sinds de eerste editie in 1981 is dit jaarlijks terugkerende evenement uitgegroeid tot een ware publiekstrekker.

In 2016 werd de braderie uitgebreid met allerhande festiviteiten die onder de naam ‘Feest op ’t Plein’ doorgaan tot in de kleine uurtjes. Tijdens de braderie die overdag plaats vindt, bieden kraamhouders allerhande producten aan: een prima gelegenheid om last minute nog een moederdagkado te scoren. Ook verschillende verenigingen presenteren zich op die dag.

Voor de inwendige mens is er een afwisselend aanbod lekkernijen variërend van het traditionele balletje zalf tot broodjes beenham en van donuts tot poffertjes. Voor de kinderen staat er een mini-reuzenrad; ook kunnen zij tussen 10.00 en 13.00 uur in de kinderknutselkraam een moederdagattentie maken. Voor kinderen tot 12 jaar is de deelname gratis.

De braderie is te bezoeken van 10.00 – 16.00 uur. Zodra de kramen zijn opgeruimd, kunnen de voetjes van de vloer en gaat het feest door met live muziek.

Inschrijven voor een kraam kan nog steeds, stuur hiervoor een e-mail naar feestoptplein@gmail.com. Op www.facebook.com/braderie7H/ zijn de meest recente ontwikkelingen te volgen.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

Feest op ‘t Plein
E-mail
feestoptplein@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Albrechtshof Zevenhoven
Albrechtshof
Zevenhoven, 2435 AR Nederland
+ Google Maps