A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie in ‘t Reghthuys Robert Vorstman en Jeroen v.d. Burg

11 mei Tijd: 10:00 - 16:00

Robert Vorstman en Jeroen van de Brug exposeren tot eind mei in het Nieuwkoopse Reghthuys. De expositie is in de weekenden te bezoeken. Let op: in verband met de Kunstroute zijn de openingstijden gedurende het pinksterweekend aangepast.

Robert Vorstman is een  realistische schilder met een impressionistische inslag. Hij woont en werkt in Amsterdam en Landsmeer. Inspiratie voor zijn werk doet hij op in de natuur rondom zijn woonplaats, maar ook in de stadse omgeving. De keuze voor zijn onderwerpen zijn van alledag. Naast mensen en straten ook de haven van Amsterdam.
Hij is vaak te zien op kunstbeurzen zoals de Pan en Kunstrai. Ook musea hebben werken van hem gekocht.
 www.robertvorstman.com

Jeroen van de Brug
Maakt mondgeblazen en handgevormde glasobjecten, geïnspireerd door zijn passie voor lichtreflectie in edelstenen en mineralen. Hij houdt van spelen met kleur, de breking van het licht in het glas. Hierdoor ontstaan onverwachte effecten. Zijn objecten bestaan veelal uit één of twee kleuren en veel transparant glas. Jeroen studeerde sieraadontwerp aan de Rietveld Academie in Amsterdam, werd verder opgeleid aan de Juweliersschool in Schoonhoven en in het atelier van meesterglasblazer en glaskunstenaar Neil Wilkin, in Groot-Brittannië.
www.jeroenvandebrug.nl

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps