A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Excursie met het Zonneveer

28 augustus Tijd: 17:00 - 19:00

€ 5,00

Tot en met 11 september organiseert het IVN Nieuwkoop op woensdagmiddag een aantal excursies op de Nieuwkoopse Plassen.
Deze zijn op 22 mei, 5 en19 juni, 3 en 31 juli, 14 en 28 augustus en 11 september, telkens van 17.00 tot 19.00 uur. Een deskundige IVN-gids vertelt de deelnemers allerlei wetenswaardigheden over de natuur in het plassengebied. 

Er wordt niet de normale route van het Zonneveer gevaren, in plaats daarvan gaat men over de Vliet en de Poelkamp in Noorden, richting Schepegaten en Maarten Freeke Wije en tenslotte door de dicht begroeide voormalige rietlanden. Zeker bij rustig weer is het een inspirerende en stille tocht door een prachtig natuurgebied met heel veel bezienswaardigheden.
Startpunt: loswal bij Martinuskerk in Noorden tegenover café de Klinker, Simon van Capelweg 111, Hier kan men de fiets of auto parkeren. De kosten van deze vaartocht bedragen €5.- Graag ter plekke, betalen met gepast geld of via een QR-code (voorkeur) 
Aanmelding: via e-mail  excursie@ivn-nieuwkoop.nl onder vermelding van aantal deelnemers en de datum van de excursie. Er is per keer plaats voor maximaal tien deelnemers.

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
€ 5,00
Site:
https://www.ivn.nl/afdeling/nieuwkoop/natuuractiviteiten/excursies-2024-met-het-zonneveer/

Organisator

IVN
E-mail
excursie@ivn-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Parkeerplaats loswal Noorden
Simon van Capelweg 111
Noorden, 2431 AE
+ Google Maps