De Nieuwkoper is, ter versterking van het team, op zoek naar een commerciële vertegenwoordiger.
Met onze website, social media kanalen en het wekelijkse digitale E-Magazine bereiken wij dagelijks duizenden consumenten en burgers in de gemeente Nieuwkoop. De Nieuwkoper vervult hiermee een belangrijke rol in de onafhankelijke nieuws- en informatievoorziening binnen onze gemeente. Wij verspreiden immers groot én klein nieuws, voor ouderen én jongeren, voor de burgers van Nieuwkoop én geïnteresseerden van buiten.

De vele bezoekers maken de Nieuwkoper commercieel interessant voor ondernemers en organisaties om te communiceren met hun lokale doelgroep. Met advertenties en advertorials in De Nieuwkoper bereiken zij hun doelgroep super effectief.
Wij hebben deze inkomsten hard nodig om onze onkosten te kunnen dekken. Daarom zoeken wij voor ons hechte team een Medewerker Commercie. In deze rol vertegenwoordig je ‘Team De Nieuwkoper’ in alle commerciële processen. Je zoekt nieuwe adverteerders op en je beheert de relaties met bestaande klanten. Je mag ook nieuwe producten en diensten bedenken en organiseren voor onze doelgroep. Kortom, in deze rol ben je het commerciële gezicht van ons team en krijg je alle vrijheid om initiatief te nemen en te bouwen aan ons gezamenlijke succes.

In principe ontvangen medewerkers van De Nieuwkoper een onkostenvergoeding. Daarnaast kom je in aanmerking voor een bonus in de vorm van een percentage van de gerealiseerde omzet.
Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen verkennen of er een match tussen ons is. Dit kan via redactie@nieuwkoper.nl.
Weet je iemand die hier helemaal geschikt voor zou zijn? Breng ons in contact, en als we er met die persoon uitkomen, krijg je van ons een dikke waardebon!

Kortom, kom ons team versterken bij de mooie, waardevolle, leuke en spannende activiteiten rondom onze nieuws- en informatieplatform.
Lokaal heeft de toekomst!

.

Geef een reactie

Anonieme reacties worden NIET geplaatst! | Vul s.v.p. een geldig en bestaand email-adres in.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *