Te beginnen op zaterdag 9 november exposeren de leden van Fotogroep Nieuw Perspectief in Kaleidoskoop hun werk. In totaal zijn er 26 foto’s te bewonderen. De amateur fotografen hebben hiervoor zelf een keuze uit hun werk gemaakt.
Na de officiële opening die om 11.00 uur plaats vindt en wordt verricht door een mystery guest, is de tentoonstelling tot 17.00 uur te bezoeken. De volgende dag, zondag 10 november kan men eveneens van 11.00 tot 17.00 uur terecht. Tijdens de openingstijden zijn er leden van Nieuw Perspectief aanwezig om, waar nodig, een toelichting te geven.

Voor degenen die genoemd weekend verhinderd zijn of het geëxposeerde werk nogmaals willen bekijken is Kaleidoskoop ook op 16 en 17 november geopend.

Tijdens de expositie kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op de -in hun ogen- mooiste foto. De foto met de meeste stemmen wordt vervolgens verloot onder degenen die de betreffende foto hebben gekozen.

Op het grote scherm in de theaterzaal wordt van elke deelnemer een drietal foto’s geprojecteerd, waaronder niet de foto die deel uitmaakt van de tentoonstelling.

Alle geëxposeerde foto’s zijn opgenomen in een boekje dat gedurende de openingstijden ter inzage ligt.

Voor mensen die op zoek zijn naar een mooi en bijzonder kerstkado: de foto’s van de vorige exposities van Nieuw Perspectief zijn tegen buitengewoon schappelijke prijzen te koop. Degenen die onze rubriek Nieuwkoop Op en Top kennen, weten dat er geweldige foto’s tussen zitten.

Geef een reactie

Anonieme reacties worden NIET geplaatst! | Vul s.v.p. een geldig en bestaand email-adres in.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *