Mede dankzij Texas Hold ‘Em, de hit van Beyoncé, zit het country- en linedancen momenteel behoorlijk in de lift. In de eerste weken van het dansseizoen kon lindedanceclub The Sandboots al enige nieuwe leden verwelkomen. Vanwege de onzekerheid rond de sluiting van Parola Partycentrum wordt met ingang van dit seizoen wekelijks op donderdagavond gedanst in Horeca Hoeve Oosterman aan het Noordeinde 62 in Aarlanderveen.

De maand september stond bol van de linedance activiteiten. Allereerst organiseerde The Sandboots een vrije dansmiddag waar naast eigen leden ook veel linedancers uit de omgeving aanwezig waren. Veel verzoekjes werden aangevraagd en ook gedraaid.

Ook werd de afgelopen maand deelgenomen aan een tweetal activiteiten waar de Actief Leven Markt in De Nieuwkoopse Steupel er één van was. Leden van The Sandboots bemanden een kraam en vertelden enthousiast over hun hobby. De markt had tot doel om 55-plussers te laten zien dat nog veel activiteiten mogelijk zijn. Dat linedance geschikt is voor jong én oud, blijkt wel uit het feit dat het oudste lid van The Sandboots inmiddels 86 jaar jong is en nog elke week volop mee danst.
In Alphen aan den Rijn was in september het gerenoveerde winkelcentrum bijna klaar en in dat kader was er een Verenigingendag georganiseerd waaraan The Sandboots meedeed. Weer een leuk ingerichte kraam met linedance informatie en een televisiescherm met filmpjes van de dansactiviteiten van de club. Er werden twee workshops linedance gegeven waaraan het winkelende publiek mee kon doen.

Men heeft dit seizoen de nodige activiteiten in petto zoals thema-dansavonden (Halloween en Sinterklaas) en nog meer vrije dansmiddagen.
In december is er de jaarlijkse kerst linedance avond waar de bekende countryband Windfall de muziek gaat verzorgen. De informatie over de kaartverkoop volgt op www.facebook.com/thesandboots.

Nieuwsgierig geworden naar The Sandboots? Elke donderdag wordt er vanaf 19.30 uur gedanst in Horeca Hoeve Oosterman, Noordeinde 62 in Aarlanderveen. Voor instromers en/of beginners wordt wekelijks om 19.00 uur een extra inhaalles gegeven.

Geef een reactie

Anonieme reacties worden NIET geplaatst! | Vul s.v.p. een geldig en bestaand email-adres in.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *