Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in januari worden in Nieuwkoop de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Deze worden toegekend aan inwoners die zich belangeloos inzetten voor de Nieuwkoopse samenleving.
Met deze prijzen spreekt de gemeente haar waardering uit voor alle vrijwilligers, jong en oud, die er samen voor zorgen dat alle verenigingen en organisaties in onze gemeente blijven draaien.


Er worden twee vrijwilligersprijzen uitgereikt: één voor een vrijwilliger ouder dan 21 jaar en één voor een Nieuwkoper jonger dan 21 jaar. De jeugdvrijwilligersprijs is een prijs voor een jeugdige vrijwilliger die veel doet voor de Nieuwkoopse samenleving en leeftijdsgenoten weet te motiveren tot vrijwilligerswerk.

Nieuw is de groepsprijs. Kent u een groep vrijwilligers die bijdraagt aan de Nieuwkoopse samenleving en die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld deze groep dan aan.

Aanmelden kan via www.nieuwkoop.nl/vrijwilligersprijs hier vindt u meer informatie en het digitale aanmeldformulier. Dit kan tot en met 31 oktober.
Bij vragen, neem contact op via vrijwilligers@nieuwkoop.nl.