Het Regionaal Operette en Musicalkoor is voor haar uitvoering van de musical ‘Fiddler on the Roof’ op 5 en 6 april volgend jaar in theater Castellum in Alphen aan den Rijn op zoek naar versterking. Speel je fluit, klarinet, trompet, trombone, percussie, gitaar, mandoline, viool, cello of contrabas, stuur dan voor 7 oktober een mail aan fidlerontheroof@romkoor.nl

Het koor brengt de musical met een cast van ruim zestig volwassenen, kinderen en een live orkest.
Fiddler On The Roof vertelt het verhaal van melkboer Tevye en zijn geliefde dorpje. Het gaat over de liefde van een vader voor zijn gezin, hoe traditie hierin een rol speelt en in hoeverre deze man zijn eigen principes en verwachtingen (en die van zijn vrouw, zijn geliefde kinderen en de gemeenschap waarin zij wonen) aan kan passen.

Het verhaal staat garant voor een lach en een traan en staat bol van de muziek. ‘Als ik toch eens rijk was’ is slechts één van de liedjes die de aanwezigen ongetwijfeld bekend in de oren zal klinken.

Tijdens de voorstellingen wordt er live vanuit de orkestbak gespeeld. Het ROM-koor op zoek enthousiaste en getalenteerde amateurmusici die onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse en de zeer ervaren professionele muzikant James Pollard de prachtige en diverse muziek van deze musical tot leven willen brengen.

Mail uiterlijk 7 oktober naar fiddlerontheroof@romkoor.nl voor meer informatie, je ontvangt dan onder andere de voorwaarden en reeds geplande data.