Afgelopen zomer hebben Leona Pietersen en Sten Lunstroo Zeilschool Nieuwkoop overgenomen en deze in een nieuw jasje gestoken.
Waar de activiteiten in eerdere seizoenen plaatsvonden op de Zuideinderplas, zijn deze dit jaar verplaatst naar de Noordeinderplas.

Op deze nieuwe locatie kunnen zij gebruik maken van de faciliteiten van W.S.V. Noord-Zuid, hetgeen veel voordelen biedt. Zo heeft men de mogelijkheid om bij slecht weer te schuilen, gemakkelijke toegang tot toiletten en het comfort om vanaf de kant de boten rustig op te tuigen.
Een hoogtepunt was de vrijdagmiddag, wanneer ouders en kinderen na de zeilshow konden genieten van elkaars gezelschap. Terwijl de ouders een drankje deden, vermaakten de kinderen zich op de watertrampoline, soms zelfs tijdens een regenbui.
Ondanks het wisselvallige weer zijn het voor Sten en Leona fantastische weken geweest. De ouders en vooral de kinderen verlieten aan het eind van de dag met een grote glimlach de steigers en dat is uiteindelijk waar het bij Zeilschool Nieuwkoop om draait.
Nu de ergste drukte achter de rug is, wordt de website onder handen genomen; zodra deze helemaal klaar is, zal iedereen hiervan op de hoogte gebracht worden.

Sten en Leona hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.
www.zeilschoolnieuwkoop.nl

Geef een reactie

Anonieme reacties worden NIET geplaatst! | Vul s.v.p. een geldig en bestaand email-adres in.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *