A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK Recreanten Basketbal

13 april Tijd: 12:45 - 16:00

Op zaterdag 13 april vindt in Sporthal De Steupel het eerste officieuze NK Recreanten Basketbal plaats. Anders dan de naam doet vermoeden gaat het hier om het Nieuwkoops Kampioenschap…

Vijftien teams strijden om het officieuze NK Recreanten Basketbal. Een aantal teams komt uit de regio: Popeye uit Bodegraven, Alphia uit Alphen, BS Leiden en uiteraard maakt ook het Nieuwkoopse NovoStars zijn opwachting. Ook zijn er deelnemende verenigingen uit Gouda, Oudewater, Lisse, Nieuw-Lekkerland, Maassluis, Voorhout en Rotterdam.
De poulewedstrijden starten om 12:45 uur; rond 16.00 uur is het toernooi afgelopen. Na afloop is er in het Grand Café een feestelijke prijsuitreiking gevolgd door een loterij waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het jeugdweekend van NovoStars.

De recreantengroep van de Nieuwkoopse basketbalvereniging bestaat uit achttien leden variërend in leeftijd van 25 tot 75 jaar. Zij trainen elke maandagavond vanaf 20.15 uur in sporthal De Steupel aan de Maarten Freeke Wije.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keertje mee te komen trainen.

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
12:45 - 16:00

Organisator

BV Novo Stars
Telefoon
0172 408 098
E-mail
pr@novostars.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sporthal De Steupel
Maarten Freeke Wije 2
Nieuwkoop, 2421 TP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0172 573 232
Bekijk de site van Locatie